Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Heerenveen (1-1) || Eredivisie 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 15 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Heerenveen (1-1)

De Eredivisie 2022/2023 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door T. Haye, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Go Ahead Eagles het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk F. Stokkers die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Go Ahead Eagles - SC Heerenveen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Adekanye Go Ahead Eagles
52' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Haye met assist van M. Kohlert SC Heerenveen 0-1
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Sow voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel F. Stokkers voor B. Adekanye Go Ahead Eagles
74' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor E. Llansana Go Ahead Eagles
75' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Colassin voor S. Olsson SC Heerenveen
80' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Sow Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Sow Go Ahead Eagles
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Nauber voor M. Deijl Go Ahead Eagles
80' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Tahiri voor T. Halilovic SC Heerenveen
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Tekie voor E. Llansana Go Ahead Eagles
88' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor T. Haye SC Heerenveen
91' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt F. Stokkers Go Ahead Eagles 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - SC Heerenveen
Opstellingen Go Ahead Eagles - SC Heerenveen
De opstellingen van Go Ahead Eagles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - SC Heerenveen

Go Ahead Eagles en SC Heerenveen treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 5 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 0
Winst SC Heerenveen 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 13e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 8e plaats.