Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam (0-1) || Eredivisie 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door T. Lauritsen, waarmee Sparta Rotterdam met 0-1 de leiding nam. In de 57e minuut moest R. Fernandes van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jochem Kamphuis een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Go Ahead Eagles verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sparta Rotterdam.

LIVE Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt T. Lauritsen Sparta Rotterdam 0-1
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel E. Linthorst voor O. Edvardsen Go Ahead Eagles
57' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor R. Fernandes Go Ahead Eagles
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Markelo voor B. Adekanye Go Ahead Eagles
68' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Eyenga-Lokilo voor V. van Crooij Sparta Rotterdam
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Van Mullem voor J. de Guzman Sparta Rotterdam
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Verschueren voor Y. Namli Sparta Rotterdam
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Abels voor S. Sambo Sparta Rotterdam
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Saathof voor J. Amofa Go Ahead Eagles
88' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Kitolano Sparta Rotterdam
91' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Bakker Go Ahead Eagles
93' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Engels voor S. Mijnans Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam
Opstellingen Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam

Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam in de Eredivisie vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sparta Rotterdam favoriet. 3 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 1
Winst Sparta Rotterdam 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 16e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 14e plaats.