Nabeschouwing Vitesse - FC Utrecht (2-0) || Eredivisie 2022/2023

Zondag 12 februari 2023 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2022/2023 neemt Vitesse het zondag 12 februari 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - FC Utrecht (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - FC Utrecht
Goals
2
0
LIVE Vitesse - FC Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - FC Utrecht
Opstellingen Vitesse - FC Utrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vitesse - FC Utrecht

Vitesse en FC Utrecht treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 11 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 40 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl FC Utrecht slechts 13 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 15
Winst FC Utrecht 13
Gelijkspel 12
Totaal 40

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitesse op een 13e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitesse - FC Utrecht Opstelling Vitesse Opstelling FC Utrecht Live Vitesse - FC Utrecht Live Vitesse - FC Utrecht kijken Vitesse - FC Utrecht kijken Live Vitesse - FC Utrecht stream Vitesse - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - FC Utrecht Uitslag Vitesse - FC Utrecht Statistieken Vitesse - FC Utrecht Eredivisie 2022/2023 Vitesse - FC Utrecht wedden Vitesse - FC Utrecht gokken Vitesse - FC Utrecht Unibet