Nabeschouwing Almere City - Feyenoord (0-2) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Almere City het zondag 25 februari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Feyenoord (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Almere City en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 0-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door Yankuba Minteh , waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Feyenoord opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Yankuba Minteh  die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Feyenoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Feyenoord.

LIVE Almere City - Feyenoord 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' VAR: Afgekeurd doelpunt Lutsharel Geertruida Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Lutsharel Geertruida Feyenoord
26' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Álvaro Peña Almere City
58' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Kornelius Hansen  Almere City
60' Wissel Almere City Wissel Milan Corryn voor Álvaro Peña Almere City
60' Wissel Almere City Wissel Jason van Duiven voor Kornelius Hansen  Almere City
60' Wissel Almere City Wissel Adi Nalic voor Jochem Ritmeester van de Kamp Almere City
61' Wissel Feyenoord Wissel Yankuba Minteh  voor Igor Paixão Feyenoord
68' Wissel Feyenoord Wissel Ayase Ueda voor Santiago Gimenez Feyenoord
68' Wissel Feyenoord Wissel Calvin Stengs voor Ramiz Zerrouki Feyenoord
69' Wissel Feyenoord Wissel Alireza Jahanbakhsh voor Luka Ivanusec Feyenoord
72' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Yankuba Minteh  met assist van Quilindschy Hartman Feyenoord 0-1
74' Wissel Almere City Wissel Théo Barbet voor Loïc Mbe Soh Almere City
74' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Quinten Timber Feyenoord
79' Wissel Almere City Wissel Yann Kitala voor Rajiv van La Parra Almere City
84' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Adi Nalic Almere City
92' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Yankuba Minteh  met assist van Calvin Stengs Feyenoord 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Feyenoord
Opstellingen Almere City - Feyenoord
De opstellingen van Almere City en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Almere City - Feyenoord

Almere City en Feyenoord treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 27 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 1 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almere City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Almere City 0
Winst Feyenoord 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 11e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 2e plaats.