Voorbeschouwing Almere City - Feyenoord (0-0) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 14:30 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt Almere City het zondag 25 februari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Almere City Gelijk Winst Feyenoord
9.5x inzet 6.1x inzet 1.26x inzet
LIVE Almere City - Feyenoord 0-0

Vanaf zondag 25 februari 2024 om 14:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Almere City - Feyenoord volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 17 uur, 23 minuten en 10 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Feyenoord
Opstellingen Almere City - Feyenoord

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Almere City - Feyenoord

Almere City en Feyenoord treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 27 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 1 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almere City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Almere City 0
Winst Feyenoord 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 11e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Almere City - Feyenoord Opstelling Almere City Opstelling Feyenoord Live Almere City - Feyenoord Live Almere City - Feyenoord kijken Almere City - Feyenoord kijken Live Almere City - Feyenoord stream Almere City - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing Almere City - Feyenoord Uitslag Almere City - Feyenoord Statistieken Almere City - Feyenoord Eredivisie 2023/2024 Almere City - Feyenoord wedden Almere City - Feyenoord gokken Almere City - Feyenoord Unibet