Nabeschouwing Almere City - Heracles (0-5) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Almere City het zondag 26 november 2023 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Heracles (0-5)

Het Eredivisie duel tussen Almere City en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-5 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Heracles Almelo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Mohamed Sankoh. Heracles Almelo vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mohamed Sankoh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Heracles Almelo, waarmee Abdenego Nankishi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Heracles Almelo geen gas terug, waardoor in de 78e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Abdenego Nankishi. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Heracles Almelo. Deze werd gescoord door Mohamed Sankoh in de 87e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Heracles.

LIVE Almere City - Heracles 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Mohamed Sankoh met assist van Stijn Bultman Heracles Almelo 0-1
19' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Ruben Roosken Heracles Almelo
46' Wissel Almere City Wissel S. Floranus voor Rajiv van La Parra Almere City
46' Wissel Almere City Wissel Álvaro Peña voor Manel Royo Almere City
62' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Anas Ouahim Heracles Almelo
64' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Mohamed Sankoh met assist van Anas Ouahim Heracles Almelo 0-2
69' Wissel Heracles Almelo Wissel Abdenego Nankishi voor Emil Hansson Heracles Almelo
69' Wissel Heracles Almelo Wissel Sem Scheperman voor Mario Engels Heracles Almelo
69' Wissel Heracles Almelo Wissel Lasse Wehmeyer voor Bryan Limbombe Heracles Almelo
71' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Abdenego Nankishi Heracles Almelo 0-3
74' Wissel Almere City Wissel Yann Kitala voor Stije Resink Almere City
74' Wissel Almere City Wissel Lance Duijvestijn voor Damian van Bruggen Almere City
77' Wissel Heracles Almelo Wissel Thomas Bruns voor Anas Ouahim Heracles Almelo
78' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Abdenego Nankishi Heracles Almelo 0-4
84' Wissel Heracles Almelo Wissel Jetro Willems voor Ruben Roosken Heracles Almelo
86' Wissel Almere City Wissel Pascu voor Jochem Ritmeester van de Kamp Almere City
87' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Mohamed Sankoh met assist van Brian De Keersmaecker Heracles Almelo 0-5
88' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Jannes Wieckhoff  Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Heracles
Opstellingen Almere City - Heracles
De opstellingen van Almere City en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Joannes Gerardus Adrianus Lammers
Voorbeschouwing Almere City - Heracles

Almere City en Heracles treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almere City en Heracles elkaar treffen in de Eredivisie.

Winst Almere City 0
Winst Heracles 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Almere City op een 11e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 14e plaats.