Nabeschouwing FC Volendam - Excelsior (3-1) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 29 oktober 2023 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt FC Volendam het zondag 29 oktober 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Excelsior (3-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Couhaib Driouech, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. FC Volendam kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Benaissa Benamar, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Robert Mühren zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Volendam de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor FC Volendam vergroot nadat Milan de Haan de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor FC Volendam.

LIVE FC Volendam - Excelsior 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Excelsior Doelpunt Couhaib Driouech met assist van Redouan El Yaakoubi Excelsior 0-1
35' Couhaib Driouech Excelsior
46' Wissel FC Volendam Wissel Darius Johnson voor Garang Kuol FC Volendam
53' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Benaissa Benamar met assist van Josh Flint FC Volendam 1-1
57' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Robert Mühren FC Volendam 2-1
60' Wissel FC Volendam Wissel Achraf Douiri  voor Oskar Buur  FC Volendam
66' Wissel Excelsior Wissel Troy Parrott voor Nikolas Agrafiotis Excelsior
70' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Troy Parrott Excelsior
71' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Milan de Haan FC Volendam 3-1
72' Wissel Excelsior Wissel Mimeirhel Benita voor Sven Nieuwpoort Excelsior
72' Wissel Excelsior Wissel Derensili Sanches Fernandes voor Lazaros Lamprou Excelsior
72' Wissel Excelsior Wissel Kian Fitz-Jim voor Cisse Sandra Excelsior
76' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Bilal Ould-Chikh FC Volendam
83' Wissel Excelsior Wissel Richie Omorowa voor Casper Widell Excelsior
89' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Siebe Horemans Excelsior
90' Wissel FC Volendam Wissel Bram van Driel voor Milan de Haan FC Volendam
92' Wissel FC Volendam Wissel Lequincio Zeefuik voor Robert Mühren FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Excelsior
Opstellingen FC Volendam - Excelsior
De opstellingen van FC Volendam en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.