Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles (0-0) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 20:00 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt Feyenoord het zondag 10 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Feyenoord - Heracles 0-0

Vanaf zondag 10 maart 2024 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Feyenoord - Heracles volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 7 uur, 7 minuten en 17 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Heracles
Opstellingen Feyenoord - Heracles

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles

Feyenoord en Heracles treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 17 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 22 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 22
Winst Heracles 4
Gelijkspel 9
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 2e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Feyenoord - Heracles Opstelling Feyenoord Opstelling Heracles Live Feyenoord - Heracles Live Feyenoord - Heracles kijken Feyenoord - Heracles kijken Live Feyenoord - Heracles stream Feyenoord - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - Heracles Uitslag Feyenoord - Heracles Statistieken Feyenoord - Heracles Eredivisie 2023/2024 Feyenoord - Heracles wedden Feyenoord - Heracles gokken Feyenoord - Heracles Unibet