Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Almere City (1-1) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Go Ahead Eagles het zondag 7 april 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Almere City (1-1)

De Eredivisie 2023/2024 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Oliver Valaker Edvardsen, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Almere City kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Thomas Robinet, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Go Ahead Eagles - Almere City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Oliver Valaker Edvardsen Go Ahead Eagles 1-0
23' Doelpunt Almere City Doelpunt Thomas Robinet met assist van Hamdi Akujobi Almere City 1-1
46' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Bobby Adekanye Almere City
47' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Floranus Go Ahead Eagles
60' Wissel Almere City Wissel Andreas Hagen voor Adi Nalic Almere City
60' Wissel Almere City Wissel S. Resink voor Álvaro Peña Almere City
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Breum voor Søren Tengstedt Go Ahead Eagles
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Finn Stokkers voor Thibo Baeten Go Ahead Eagles
73' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Breum Go Ahead Eagles
75' J. Breum Go Ahead Eagles
77' Wissel Almere City Wissel Milan Corryn voor S. Floranus Almere City
86' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Victor Edvardsen voor Oliver Valaker Edvardsen Go Ahead Eagles
88' Wissel Almere City Wissel Faiz Mattoir voor J. Ritmeester van de Kamp Almere City
98' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Jeffrey de Lange Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Almere City
Opstellingen Go Ahead Eagles - Almere City
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Almere City zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.