Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (1-1) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 11 februari 2024 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Go Ahead Eagles het zondag 11 februari 2024 om 12:15 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (1-1)

De Eredivisie 2023/2024 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Victor Edvardsen van Go Ahead Eagles via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het PEC Zwolle dat via Younes Namli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Dennis Higler. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat Mats Deijl van Go Ahead Eagles een penalty wist te benutten in de 99e minuut.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor de winst binnen sleepte dankzij een 1-1 overwinning.

LIVE Go Ahead Eagles - PEC Zwolle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty gemist Go Ahead Eagles Penalty gemist Victor Edvardsen Victor Edvardsen Go Ahead Eagles
23' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Lennart Thy voor Go Ahead Eagles
54' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Søren Tengstedt Oliver Valaker Edvardsen PEC Zwolle
58' Wissel PEC Zwolle Wissel Bram van Polen voor PEC Zwolle
64' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Kaj de Rooij Eliano Reijnders Go Ahead Eagles
67' Wissel PEC Zwolle Wissel Xander Blomme voor PEC Zwolle
70' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Filip Krastev voor Nick Fichtinger Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Thibo Baeten voor J. Breum Go Ahead Eagles
71' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Enric Llansana Xander Blomme PEC Zwolle
75' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Younes Namli PEC Zwolle
77' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Lennart Thy voor Go Ahead Eagles 0-1
83' Wissel PEC Zwolle Wissel Finn Stokkers  voor Jamal Amofa PEC Zwolle
86' VAR: Afgekeurd doelpunt Anouar El Azzouzi  Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Anouar El Azzouzi  Odysseus Velanas Go Ahead Eagles
99' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Thibo Baeten Go Ahead Eagles
99' Penalty Go Ahead Eagles Penalty Mats Deijl Go Ahead Eagles 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
Opstellingen Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
De opstellingen van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.