Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PSV (0-1) || Eredivisie 2023/2024

Vrijdag 8 maart 2024 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 8 maart 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PSV (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en PSV is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 0-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Sergiño Dest, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. In de 88e minuut kreeg Armando Obispo  van PSV voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor PSV de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van PSV.

LIVE Go Ahead Eagles - PSV 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt PSV Doelpunt Sergiño Dest met assist van Olivier Boscagli PSV 0-1
22' Gele kaart PSV Gele kaart voor Armando Obispo  PSV
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Enric Llansana voor Evert Linthorst Go Ahead Eagles
66' Wissel PSV Wissel Isaac Babadi voor Guus Til PSV
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Thibo Baeten voor Victor Edvardsen Go Ahead Eagles
66' Wissel PSV Wissel Johan Bakayoko voor Malik Tillman PSV
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Luca Everink voor Mats Deijl Go Ahead Eagles
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Søren Tengstedt voor Oliver Valaker Edvardsen Go Ahead Eagles
84' Wissel PSV Wissel Ricardo Pepi voor Luuk de Jong PSV
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Finn Stokkers  voor Xander Blomme Go Ahead Eagles
88' Tweede gele kaart PSV Tweede gele kaart voor Armando Obispo  PSV
92' Wissel PSV Wissel Armel Bella-Kotchap voor Hirving Lozano PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - PSV
Opstellingen Go Ahead Eagles - PSV
De opstellingen van Go Ahead Eagles en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - PSV

Go Ahead Eagles en PSV treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en PSV in de Eredivisie vond plaats op 27 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 11 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 0
Winst PSV 11
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 6e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.