Nabeschouwing Heracles - FC Volendam (1-1) || Eredivisie 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Heracles het zaterdag 20 januari 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - FC Volendam (1-1)

De Eredivisie 2023/2024 wedstrijd tussen Heracles en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Lequincio Zeefuik, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. Heracles Almelo kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Jizz Hornkamp , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Heracles - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Lequincio Zeefuik met assist van Bilal Ould-Chikh FC Volendam 0-1
46' Wissel Heracles Almelo Wissel Jizz Hornkamp  voor Mohamed Sankoh Heracles Almelo
46' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Jizz Hornkamp  Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel Mario Engels voor Jordy Bruijn Heracles Almelo
64' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Jizz Hornkamp  met assist van Ruben Roosken Heracles Almelo 1-1
66' Wissel FC Volendam Wissel Zach Booth voor Bilal Ould-Chikh FC Volendam
80' Wissel Heracles Almelo Wissel Bryan Limbombe voor Jannes Wieckhoff Heracles Almelo
80' Wissel Heracles Almelo Wissel Sem Scheperman voor Marko Vejinović Heracles Almelo
84' Wissel FC Volendam Wissel Achraf Douiri  voor Oskar Buur  FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - FC Volendam
Opstellingen Heracles - FC Volendam
De opstellingen van Heracles en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Heracles - FC Volendam

Heracles en FC Volendam treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en FC Volendam in de Eredivisie vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 1 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Heracles. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Heracles 0
Winst FC Volendam 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 15e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 18e plaats.