Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (0-2) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Heracles het zondag 14 april 2024 om 12:15 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 0-2 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Ché Nunnely, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist SC Heerenveen opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Pelle van Amersfoort die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor SC Heerenveen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen.

LIVE Heracles - SC Heerenveen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Ché Nunnely SC Heerenveen 0-1
44' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Marko Vejinović Heracles Almelo
45' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor Thom Haye SC Heerenveen
59' Wissel SC Heerenveen Wissel Espen van Ee voor Luuk Brouwers  SC Heerenveen
59' Wissel SC Heerenveen Wissel Loizos Loizou voor Patrik Walemark SC Heerenveen
61' Wissel Heracles Almelo Wissel Mario Engels voor Sem Scheperman Heracles Almelo
61' Wissel Heracles Almelo Wissel Jetro Willems voor N. Bakboord Heracles Almelo
73' Wissel Heracles Almelo Wissel Mohamed Sankoh voor Marko Vejinović Heracles Almelo
86' Wissel SC Heerenveen Wissel Nathan Tjoe-A-On voor Ché Nunnely SC Heerenveen
88' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Pelle van Amersfoort met assist van Thom Haye SC Heerenveen 0-2
90' Wissel SC Heerenveen Wissel C. Webster voor Simon Olsson SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - SC Heerenveen
Opstellingen Heracles - SC Heerenveen
De opstellingen van Heracles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Heracles - SC Heerenveen

Heracles en SC Heerenveen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Heracles 16
Winst SC Heerenveen 12
Gelijkspel 7
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 13e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 11e plaats.