Nabeschouwing NEC - Go Ahead Eagles (1-1) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 26 november 2023 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt NEC het zondag 26 november 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Go Ahead Eagles (1-1)

De Eredivisie 2023/2024 wedstrijd tussen NEC en Go Ahead Eagles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door Sylla Sow, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat NEC het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk Mathias Ross die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE NEC - Go Ahead Eagles 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Sylla Sow voor Victor Edvardsen Go Ahead Eagles
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Enric Llansana voor Evert Linthorst Go Ahead Eagles
69' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Breum Go Ahead Eagles
70' Gele kaart NEC Gele kaart voor Rogier Meijer NEC
72' Wissel NEC Wissel Elayis Tavsan  voor Youri Baas NEC
75' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Sylla Sow Go Ahead Eagles
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Bobby Adekanye voor J. Breum Go Ahead Eagles
83' Wissel NEC Wissel Mathias Ross voor Philippe Sandler  NEC
83' Wissel NEC Wissel Mees Hoedemakers voor Lasse Schöne NEC
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Thibo Baeten voor Oliver Valaker Edvardsen Go Ahead Eagles
88' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Sylla Sow met assist van Mees Hoedemakers Go Ahead Eagles 0-1
89' Wissel NEC Wissel Rober González voor Sontje Hansen NEC
89' Doelpunt NEC Doelpunt Mathias Ross met assist van Mees Hoedemakers NEC 1-1
93' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Enric Llansana Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Go Ahead Eagles
Opstellingen NEC - Go Ahead Eagles
De opstellingen van NEC en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.