Nabeschouwing Andorra - Israël (0-2) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 21 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Andorra het dinsdag 21 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Nacional in Andorra la Vella.

Via de Andorra - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Andorra - Israël (0-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Andorra en Israël is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 0-2 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Joan Cervós zette Israel op een 0-1 voorsprong in de 29e minuut van de wedstrijd. Israel vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gadi Kinda op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Israël.

LIVE Andorra - Israël 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Andorra - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Eigen doelpunt Israel Eigen doelpunt Joan Cervós Israel 0-1
37' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Cucu Andorra
44' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Eric Vales Andorra
46' Wissel Israel Wissel Idan Toklomati voor Anan Khalaili Israel
46' Wissel Israel Wissel Arad Ofri voor Stav Lemkin Israel
57' Wissel Andorra Wissel Marc García voor Izan Fernández Andorra
57' Wissel Andorra Wissel Aaron Sánchez voor Cucu Andorra
61' Wissel Israel Wissel Dan Glazer voor Dor Peretz Israel
74' Wissel Andorra Wissel Alexandre Martínez voor Jordi Aláez Andorra
74' Wissel Israel Wissel Shon Weissman voor Tai Baribo Israel
81' Doelpunt Israel Doelpunt Gadi Kinda met assist van Avishay Cohen Israel 0-2
86' VAR: Afgekeurd doelpunt Dean David Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Dean David Israel
87' Wissel Andorra Wissel Marc Rebés voor Márcio Vieira Andorra
87' Wissel Andorra Wissel Marc Pujol voor Eric Vales Andorra
88' Gele kaart Israel Gele kaart voor Gadi Kinda Israel
88' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Pujol Andorra
89' Wissel Israel Wissel Ramzi Safuri voor Gadi Kinda Israel
91' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Joan Cervós Andorra
Video hoogtepunten en samenvatting Andorra - Israël
Opstellingen Andorra - Israël
De opstellingen van Andorra en Israël zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Andorra gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Israël zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.