Nabeschouwing Bulgarije - Montenegro (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 24 maart 2023 - 18:00 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Bulgarije het vrijdag 24 maart 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Vasil Levski in Karlovo.

Via de Bulgarije - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Montenegro (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Bulgarije en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Montenegro. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Bulgarije - Montenegro
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
140
96
Gevaarlijke aanvallen
34
50
Passes
566
319
Overtredingen
7
12
Buitenspel
1
3
Corners
3
5
Wissels
5
5
LIVE Bulgarije - Montenegro 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Montenegro
Opstellingen Bulgarije - Montenegro

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bulgarije - Montenegro

Bulgarije en Montenegro spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Əliyar Ağayev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe EK Kwalificatie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bulgarije en Montenegro elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Bulgarije 0
Winst Montenegro 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bulgarije - Montenegro Opstelling Bulgarije Opstelling Montenegro Live Bulgarije - Montenegro Live Bulgarije - Montenegro kijken Bulgarije - Montenegro kijken Live Bulgarije - Montenegro stream Bulgarije - Montenegro Fox Sports Nabeschouwing Bulgarije - Montenegro Uitslag Bulgarije - Montenegro Statistieken Bulgarije - Montenegro EK Kwalificatie 2024 Bulgarije - Montenegro wedden Bulgarije - Montenegro gokken Bulgarije - Montenegro Unibet