Nabeschouwing Hongarije - Montenegro (3-1) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 19 november 2023 - 15:00 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Hongarije het zondag 19 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Aréna (Budapest) in Budapest.

Via de Hongarije - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hongarije - Montenegro (3-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Hongarije en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Slobodan Rubezic, waarmee Montenegro met 0-1 de leiding nam. Hungary kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dominik Szoboszlai , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Dominik Szoboszlai  zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hungary de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Hungary vergroot nadat Ádám Nagy de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hongarije.

LIVE Hongarije - Montenegro 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hongarije - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Driton Camaj Montenegro
18' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Stefan Savic Montenegro
26' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Dominik Szoboszlai  Hungary
34' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Slobodan Rubezic Montenegro
35' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Dániel Gazdag Hungary
36' Doelpunt Montenegro Doelpunt Slobodan Rubezic met assist van Stevan Jovetic  Montenegro 0-1
46' Wissel Hungary Wissel Zsolt Kalmár voor Dániel Gazdag Hungary
46' Wissel Hungary Wissel Loïc Nego voor Bendegúz Bolla Hungary
47' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Marko Vešović Montenegro
55' Wissel Montenegro Wissel Marko Vukcevic voor Marko Vešović Montenegro
58' Wissel Montenegro Wissel Filip Djukic voor Milan Mijatovic Montenegro
64' Wissel Hungary Wissel Krisztofer Horváth voor Callum Styles Hungary
66' Doelpunt Hungary Doelpunt Dominik Szoboszlai  met assist van Ádám Nagy Hungary 1-1
68' Doelpunt Hungary Doelpunt Dominik Szoboszlai  met assist van Martin Ádám Hungary 2-1
70' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Igor Vujacic Montenegro
70' Wissel Montenegro Wissel Andrija Radulovic voor Marko Jankovic Montenegro
70' Wissel Montenegro Wissel Nikola Krstović voor Driton Camaj Montenegro
76' Wissel Montenegro Wissel Milos Raickovic voor Slobodan Rubezic Montenegro
78' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Dénes Dibusz Hungary
78' Wissel Hungary Wissel András Németh voor Martin Ádám Hungary
86' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Zsolt Nagy Hungary
88' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Milos Raickovic Montenegro
93' Doelpunt Hungary Doelpunt Ádám Nagy Hungary 3-1
92' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Edvin Kuc Montenegro
94' Wissel Hungary Wissel Soma Szuhodovszki voor Ádám Nagy Hungary
Video hoogtepunten en samenvatting Hongarije - Montenegro
Opstellingen Hongarije - Montenegro
De opstellingen van Hongarije en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hongarije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Montenegro zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.