Nabeschouwing Montenegro - Litouwen (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Donderdag 16 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Montenegro het donderdag 16 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Litouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Litouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Litouwen (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Montenegro en Litouwen is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 2-0 overwinning voor Montenegro. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Montenegro kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Edvin Kuc. Montenegro vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Stevan Jovetic  op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Montenegro.

LIVE Montenegro - Litouwen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Litouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Montenegro Doelpunt Edvin Kuc met assist van Stevan Jovetic  Montenegro 1-0
28' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Igor Vujacic Montenegro
32' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Slobodan Rubezic Montenegro
34' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Risto Radunovic Montenegro
41' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor Modestas Vorobjovas Lithuania
48' Doelpunt Montenegro Doelpunt Stevan Jovetic  met assist van Driton Camaj Montenegro 2-0
57' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor Edgaras Utkus Lithuania
63' Wissel Lithuania Wissel Artur Dolznikov voor Edgaras Utkus Lithuania
63' Wissel Lithuania Wissel Arvydas Novikovas voor Modestas Vorobjovas Lithuania
63' Wissel Lithuania Wissel Klaudijus Upstas voor Pijus Sirvys Lithuania
69' Wissel Montenegro Wissel Marko Vukcevic voor Stevan Jovetic  Montenegro
72' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Driton Camaj Montenegro
75' Wissel Montenegro Wissel Viktor Djukanovic voor Driton Camaj Montenegro
76' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor Justas Lasickas Lithuania
79' Wissel Montenegro Wissel Dušan Bakić voor Nikola Krstović Montenegro
79' Wissel Montenegro Wissel Stefan Loncar voor Marko Jankovic Montenegro
81' Wissel Lithuania Wissel Daniel Romanovskij voor Fedor Černych  Lithuania
87' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor Edvin Kuc Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Litouwen
Opstellingen Montenegro - Litouwen
De opstellingen van Montenegro en Litouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montenegro gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Litouwen zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Miodrag Radulović
Voorbeschouwing Montenegro - Litouwen

Montenegro en Litouwen spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montenegro en Litouwen in de EK Kwalificatie vond plaats op 7 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Montenegro 0
Winst Litouwen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montenegro op een 3e positie staat, terwijl we Litouwen terugvinden op de 4e plaats.