Nabeschouwing Bodø / Glimt - Lugano (5-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Bodø / Glimt het donderdag 30 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Lugano. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Lugano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Lugano (5-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Bodø / Glimt en Lugano is onder leiding van scheidsrechter Dario Bel geëindigd in een 5-2 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Amahl Pellegrino, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. Bodø / Glimt vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sondre Brunstad Fet op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Bodø / Glimt, waarmee Patrick Berg zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 69 minuten deed Zan Celar  iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Lugano werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 78e minuut nadat Amahl Pellegrino namens Bodø / Glimt de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 86e minuut was het Boris Babic van Lugano wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Bodø / Glimt mocht Oscar Forsmo Kapskarmo in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dario Bel bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Bodø / Glimt.

LIVE Bodø / Glimt - Lugano 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Lugano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Amahl Pellegrino met assist van Brice Wembangomo Bodø / Glimt 1-0
42' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Faris Moumbagna Bodø / Glimt
45' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Hadj Mahmoud Lugano
52' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Sondre Brunstad Fet met assist van Patrick Berg Bodø / Glimt 2-0
60' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Amahl Pellegrino Bodø / Glimt
60' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Amir Saipi Lugano
63' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Yanis Cimignani Lugano
63' Wissel Lugano Wissel Shkelqim Vladi voor Yanis Cimignani Lugano
64' Wissel Lugano Wissel Jhon Espinoza voor Allan Arigoni Lugano
64' Wissel Lugano Wissel Roman Macek voor Hadj Mahmoud Lugano
65' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Patrick Berg met assist van Sondre Brunstad Fet Bodø / Glimt 3-0
69' Doelpunt Lugano Doelpunt Zan Celar  met assist van Albian Hajdari Lugano 3-1
71' Wissel Bodø / Glimt Wissel Oscar Forsmo Kapskarmo voor Faris Moumbagna Bodø / Glimt
71' Wissel Bodø / Glimt Wissel Ulrik Saltnes voor Sondre Brunstad Fet Bodø / Glimt
78' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Amahl Pellegrino met assist van Albert Grønbæk Bodø / Glimt 4-1
80' Wissel Bodø / Glimt Wissel Nino Zugelj voor Sondre Sørli Bodø / Glimt
80' Wissel Bodø / Glimt Wissel Tobias Gulliksen voor Albert Grønbæk Bodø / Glimt
80' Wissel Bodø / Glimt Wissel Fredrik Sjøvold voor Brice Wembangomo Bodø / Glimt
81' Wissel Lugano Wissel Boris Babic voor Zan Celar  Lugano
81' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Nino Zugelj Bodø / Glimt
84' Wissel Lugano Wissel Ayman El Wafi voor Kreshnik Hajrizi Lugano
86' Doelpunt Lugano Doelpunt Boris Babic met assist van Jhon Espinoza Lugano 4-2
88' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Oscar Forsmo Kapskarmo met assist van Ulrik Saltnes Bodø / Glimt 5-2
95' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Albian Hajdari Lugano
92' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Shkelqim Vladi Lugano
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - Lugano
Opstellingen Bodø / Glimt - Lugano
De opstellingen van Bodø / Glimt en Lugano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lugano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.