Nabeschouwing Fiorentina - Rangers (0-0) || Europa League 2007/2008

Donderdag 1 mei 2008 - 20:45 uur



In de Europa League 2007/2008 neemt Fiorentina het donderdag 1 mei 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Fiorentina - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Rangers (0-0)

De Europa League 2007/2008 wedstrijd tussen Fiorentina en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Cousin van Rangers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 109e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Rangers
LIVE Fiorentina - Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Thomson Rangers
42' Wissel Fiorentina Wissel Z. Kuzmanovic voor M. Donadel Fiorentina
65' Wissel Rangers Wissel D. Cousin voor J. Darcheville Rangers
70' Gele kaart Rangers Gele kaart voor D. Weir Rangers
73' Gele kaart Rangers Gele kaart voor D. Cousin Rangers
79' Wissel Fiorentina Wissel C. Vieri voor G. Pazzini Fiorentina
81' Wissel Rangers Wissel Nacho Novo voor S. Davis Rangers
94' Wissel Fiorentina Wissel F. Semioli voor M. Santana Fiorentina
109' Tweede gele kaart Rangers Tweede gele kaart voor D. Cousin Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Rangers
Opstellingen Fiorentina - Rangers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fiorentina - Rangers

Fiorentina en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Rangers in de Europa League vond plaats op 24 april 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Fiorentina 0
Winst Rangers 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Fiorentina - Rangers Opstelling Fiorentina Opstelling Rangers Live Fiorentina - Rangers Live Fiorentina - Rangers kijken Fiorentina - Rangers kijken Live Fiorentina - Rangers stream Fiorentina - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Fiorentina - Rangers Uitslag Fiorentina - Rangers Statistieken Fiorentina - Rangers Europa League 2007/2008 Fiorentina - Rangers wedden Fiorentina - Rangers gokken Fiorentina - Rangers Unibet