Nabeschouwing Zenit - Bayern München (4-0) || Europa League 2007/2008

Donderdag 1 mei 2008 - 18:30 uur



In de Europa League 2007/2008 neemt Zenit het donderdag 1 mei 2008 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Zenit - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Bayern München (4-0)

Het Europa League duel tussen Zenit en Bayern München is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Zenit op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Pogrebnyak. Helaas voor Zenit werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Zenit dat via K. Zyryanov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Faizulin dacht na 53 minuten te scoren voor Zenit, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Zenit via P. Pogrebnyak, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Bayern München
Goals
4
0
LIVE Zenit - Bayern München 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Zenit Doelpunt P. Pogrebnyak Zenit
38' Doelpunt Zenit Doelpunt K. Zyryanov Zenit
53' Doelpunt Zenit Doelpunt V. Faizulin Zenit
73' Doelpunt Zenit Doelpunt P. Pogrebnyak Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Bayern München
Opstellingen Zenit - Bayern München

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zenit - Bayern München

Zenit en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Bayern München in de Europa League vond plaats op 24 april 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 0
Winst Bayern München 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Zenit - Bayern München Opstelling Zenit Opstelling Bayern München Live Zenit - Bayern München Live Zenit - Bayern München kijken Zenit - Bayern München kijken Live Zenit - Bayern München stream Zenit - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Bayern München Uitslag Zenit - Bayern München Statistieken Zenit - Bayern München Europa League 2007/2008 Zenit - Bayern München wedden Zenit - Bayern München gokken Zenit - Bayern München Unibet