Nabeschouwing AaB - Deportivo La Coruña (3-0) || Europa League 2008/2009

Woensdag 18 februari 2009 - 21:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt AaB het woensdag 18 februari 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña.

Via de AaB - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AaB - Deportivo La Coruña (3-0)

Het Europa League duel tussen AaB en Deportivo La Coruña is geëindigd in een 3-0 overwinning voor AaB. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 54e minuut dacht AaB op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Due. Helaas voor AaB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het AaB dat via A. Due dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Jakobsen dacht na 90 minuten te scoren voor AaB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AaB - Deportivo La Coruña
3
0
LIVE AaB - Deportivo La Coruña 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AaB - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Filipe Luis Deportivo La Coruña
19' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pablo Álvarez Deportivo La Coruña
54' Doelpunt AaB Doelpunt A. Due AaB
62' Wissel Deportivo La Coruña Wissel O. Bravo voor Mista Deportivo La Coruña
65' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Verdú voor Valerón Deportivo La Coruña
66' Wissel AaB Wissel J. Curth voor L. Shelton AaB
72' Doelpunt AaB Doelpunt A. Due AaB
74' Gele kaart AaB Gele kaart voor T. Augustinussen AaB
75' Wissel AaB Wissel P. Kristensen voor Cacá AaB
76' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Lafita voor Antonio Tomás Deportivo La Coruña
81' Wissel AaB Wissel K. Risgard voor A. Due AaB
88' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Aranzubia Deportivo La Coruña
89' Gele kaart AaB Gele kaart voor M. Jakobsen AaB
89' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Lopo Deportivo La Coruña
90' Penalty AaB Penalty M. Jakobsen AaB
90' Gele kaart AaB Gele kaart voor T. Enevoldsen AaB