Nabeschouwing APOEL - Schalke 04 (1-4) || Europa League 2008/2009

Dinsdag 16 september 2008 - 18:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt APOEL het dinsdag 16 september 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04.

Via de APOEL - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Schalke 04 (1-4)

Het Europa League duel tussen APOEL en Schalke 04 is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 24e minuut dacht Schalke 04 op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Westermann. Helaas voor Schalke 04 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Schalke 04 dat via I. Rakitic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Sánchez dacht na 41 minuten te scoren voor Schalke 04, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde APOEL via N. Mirosavljevic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Schalke 04 via Halil Altintop de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Schalke 04
1
4
LIVE APOEL - Schalke 04 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt H. Westermann Schalke 04
35' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt I. Rakitic Schalke 04
41' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt V. Sánchez Schalke 04
58' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Farfán Schalke 04
60' Wissel Schalke 04 Wissel B. Höwedes voor M. Krstajic Schalke 04
65' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor Marcin Zewlakow APOEL
65' Wissel APOEL Wissel N. Mirosavljevic voor S. Poursaitidis APOEL
71' Doelpunt APOEL Doelpunt N. Mirosavljevic APOEL
74' Wissel Schalke 04 Wissel Halil Altintop voor G. Asamoah Schalke 04
76' Gele kaart APOEL Gele kaart voor N. Alexandrou APOEL
82' Wissel Schalke 04 Wissel P. Løvenkrands voor V. Sánchez Schalke 04
83' Wissel APOEL Wissel B. Onwuachi voor K. Kosowski APOEL
87' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Halil Altintop Schalke 04