Nabeschouwing Borac Čačak - Lokomotiv Sofia (1-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 14 augustus 2008 - 17:15 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Borac Čačak het donderdag 14 augustus 2008 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Sofia.

Via de Borac Čačak - Lokomotiv Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borac Čačak - Lokomotiv Sofia (1-0)

Het Europa League duel tussen Borac Čačak en Lokomotiv Sofia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Borac Čačak. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Borac Čačak op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Pavlovic. Helaas voor Borac Čačak werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Borac Čačak - Lokomotiv Sofia
1
0
LIVE Borac Čačak - Lokomotiv Sofia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borac Čačak - Lokomotiv Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt Borac Čačak Doelpunt B. Pavlovic Borac Čačak
60' Wissel Lokomotiv Sofia Wissel D. Bogdanovic voor D. Mitev Lokomotiv Sofia
60' Wissel Lokomotiv Sofia Wissel V. Dilas voor V. Spisic Lokomotiv Sofia
69' Wissel Borac Čačak Wissel I. Djokovic voor M. Stojcev Borac Čačak
71' Gele kaart Borac Čačak Gele kaart voor S. Kosic Borac Čačak
82' Wissel Borac Čačak Wissel M. Mugosa voor S. Kosic Borac Čačak
82' Wissel Lokomotiv Sofia Wissel D. Atanasov voor S. Dyakov Lokomotiv Sofia
85' Gele kaart Borac Čačak Gele kaart voor A. Ignjatovic Borac Čačak
90' Gele kaart Borac Čačak Gele kaart voor I. Djokovic Borac Čačak
90' Gele kaart Lokomotiv Sofia Gele kaart voor D. Bogdanovic Lokomotiv Sofia
90' Wissel Borac Čačak Wissel M. Obradovic voor B. Stojanovic Borac Čačak