Nabeschouwing Debrecen - Shakhter Karagandy (1-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 31 juli 2008 - 20:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Debrecen het donderdag 31 juli 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Shakhter Karagandy.

Via de Debrecen - Shakhter Karagandy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - Shakhter Karagandy (1-0)

Het Europa League duel tussen Debrecen en Shakhter Karagandy is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Debrecen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 38e minuut dacht Debrecen op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Rudolf. Helaas voor Debrecen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Debrecen - Shakhter Karagandy
1
0
LIVE Debrecen - Shakhter Karagandy 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - Shakhter Karagandy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor C. Bernáth Debrecen
21' Wissel Debrecen Wissel I. Szucs voor A. Komlosi Debrecen
38' Doelpunt Debrecen Doelpunt G. Rudolf Debrecen
38' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor T. Huszák Debrecen
46' Wissel Debrecen Wissel Z. Kerekes voor I. Bogdanovic Debrecen
46' Wissel Shakhter Karagandy Wissel M. Samchenko voor R. Kenetayev Shakhter Karagandy
58' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor M. Glushko Shakhter Karagandy
62' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor M. Samchenko Shakhter Karagandy
68' Wissel Debrecen Wissel T. Dombi voor T. Huszák Debrecen
72' Wissel Shakhter Karagandy Wissel V. Kozhushko voor K. Ashirbekov Shakhter Karagandy
74' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor Z. Takacs Debrecen
82' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor I. Peric Shakhter Karagandy
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - Shakhter Karagandy
Opstellingen Debrecen - Shakhter Karagandy

Voorbeschouwing Debrecen - Shakhter Karagandy

Debrecen en Shakhter Karagandy spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Debrecen en Shakhter Karagandy in de Europa League vond plaats op 17 juli 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.