Nabeschouwing Dynamo Kiev - PSG (3-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 16 april 2009 - 18:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Dynamo Kiev het donderdag 16 april 2009 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Dynamo Kiev - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - PSG (3-0)

Het Europa League duel tussen Dynamo Kiev en PSG is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Bangoura. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Dynamo Kyiv dat via M. Landreau dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Vukojevic dacht na 61 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - PSG
3
0
LIVE Dynamo Kiev - PSG 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt I. Bangoura Dynamo Kyiv
15' Eigen doelpunt Dynamo Kyiv Eigen doelpunt M. Landreau Dynamo Kyiv
17' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Bourillon voor S. Traoré Paris Saint Germain
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Rothen voor J. Clément Paris Saint Germain
61' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt O. Vukojevic Dynamo Kyiv
67' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Giuly voor G. Hoarau Paris Saint Germain
69' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Corrêa voor I. Bangoura Dynamo Kyiv
82' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Nesmachniy voor A. Yussuf Dynamo Kyiv
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel T. Ghioane voor M. Ninkovic Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - PSG
Opstellingen Dynamo Kiev - PSG

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - PSG

Dynamo Kiev en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en PSG in de Europa League vond plaats op 9 april 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.