Nabeschouwing Galatasaray - Bellinzona (2-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 2 oktober 2008 - 19:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Galatasaray het donderdag 2 oktober 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bellinzona.

Via de Galatasaray - Bellinzona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Bellinzona (2-1)

Het Europa League duel tussen Galatasaray en Bellinzona is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Baros. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Bellinzona dat via G. Sermeter dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Yildiz dacht na 85 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Bellinzona
2
1
LIVE Galatasaray - Bellinzona 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Bellinzona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty Galatasaray Penalty M. Baros Galatasaray
32' Wissel Galatasaray Wissel A. Erdem voor A. Turan Galatasaray
33' Gele kaart Bellinzona Gele kaart voor A. Mangiarratti Bellinzona
52' Penalty Bellinzona Penalty G. Sermeter Bellinzona
53' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Kurtulus Galatasaray
64' Wissel Bellinzona Wissel G. Mehmeti voor A. Mangiarratti Bellinzona
67' Wissel Bellinzona Wissel G. Miccolis voor A. Wahab Bellinzona
72' Wissel Bellinzona Wissel J. Roux voor A. Conti Bellinzona
73' Wissel Galatasaray Wissel Y. Yildiz voor M. Topal Galatasaray
85' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Y. Yildiz Galatasaray
89' Wissel Galatasaray Wissel E. Asik voor S. Kurtulus Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Bellinzona
Opstellingen Galatasaray - Bellinzona

Voorbeschouwing Galatasaray - Bellinzona

Galatasaray en Bellinzona spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Bellinzona in de Europa League vond plaats op 18 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bellinzona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.