Nabeschouwing Grasshopper - Lech Poznań (0-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 20:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Grasshopper het donderdag 28 augustus 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań.

Via de Grasshopper - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grasshopper - Lech Poznań (0-0)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Grasshopper en Lech Poznań geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grasshopper - Lech Poznań
LIVE Grasshopper - Lech Poznań 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grasshopper - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Wissel Grasshopper Wissel E. Berisha voor B. Lalombongo Grasshopper
58' Wissel Lech Poznań Wissel R. Lewandowski voor S. Peszko Lech Poznań
63' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor D. Injac Lech Poznań
67' Wissel Grasshopper Wissel S. Lulic voor S. Zuber Grasshopper
70' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor L. Henríquez Lech Poznań
75' Wissel Grasshopper Wissel D. Calla voor R. Cabanas Grasshopper
76' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor D. Calla Grasshopper
82' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor R. Bobadilla Grasshopper
82' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor T. Bandrowski Lech Poznań
82' Wissel Lech Poznań Wissel J. Wilk voor S. Stilic Lech Poznań
88' Wissel Lech Poznań Wissel P. Reiss voor H. Rengifo Lech Poznań
Video hoogtepunten en samenvatting Grasshopper - Lech Poznań
Opstellingen Grasshopper - Lech Poznań

Voorbeschouwing Grasshopper - Lech Poznań

Grasshopper en Lech Poznań spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Grasshopper en Lech Poznań in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lech Poznań. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lech Poznań favoriet. 1 keer wist de ploeg van Grasshopper te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Grasshopper. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.