Nabeschouwing Grevenmacher - FH (1-5) || Europa League 2008/2009

Donderdag 31 juli 2008 - 20:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Grevenmacher het donderdag 31 juli 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FH.

Via de Grevenmacher - FH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grevenmacher - FH (1-5)

Het Europa League duel tussen Grevenmacher en FH is geëindigd in een 1-5 overwinning voor FH. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht FH op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gudnason. Helaas voor FH werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Grevenmacher dat via S. Hoffmann dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Gudnason dacht na 58 minuten te scoren voor FH, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde FH via T. Gudmundsson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist FH via T. Gudmundsson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 84 minuten kon T. Munoz van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Grevenmacher het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 87e minuut leek B. Sverrisson te scoren voor FH, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Grevenmacher - FH
1
5
LIVE Grevenmacher - FH 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grevenmacher - FH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FH Doelpunt A. Gudnason FH
30' Doelpunt Grevenmacher Doelpunt S. Hoffmann Grevenmacher
47' Gele kaart FH Gele kaart voor M. Vilhjálmsson FH
58' Doelpunt FH Doelpunt A. Gudnason FH
59' Gele kaart Grevenmacher Gele kaart voor S. Hoffmann Grevenmacher
61' Wissel Grevenmacher Wissel T. Munoz voor I. Stojadinovic Grevenmacher
62' Wissel FH Wissel D. Siim voor A. Asgeirsson FH
65' Doelpunt FH Doelpunt T. Gudmundsson FH
71' Wissel Grevenmacher Wissel L. Thimmesch voor S. Di Domenico Grevenmacher
73' Wissel FH Wissel M. Gudmundsson voor A. Gudnason FH
74' Doelpunt FH Doelpunt T. Gudmundsson FH
77' Wissel Grevenmacher Wissel N. Helbig voor A. Bozic Grevenmacher
77' Wissel FH Wissel G. Sævarsson voor H. Eiríksson FH
78' Gele kaart Grevenmacher Gele kaart voor T. Munoz Grevenmacher
82' Gele kaart FH Gele kaart voor M. Gudmundsson FH
84' Tweede gele kaart Grevenmacher Tweede gele kaart voor T. Munoz Grevenmacher
87' Doelpunt FH Doelpunt B. Sverrisson FH
89' Gele kaart Grevenmacher Gele kaart voor M. Oberweis Grevenmacher
Video hoogtepunten en samenvatting Grevenmacher - FH
Opstellingen Grevenmacher - FH

Voorbeschouwing Grevenmacher - FH

Grevenmacher en FH spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Grevenmacher en FH in de Europa League vond plaats op 17 juli 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor FH. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FH favoriet. 1 keer wist de ploeg van Grevenmacher te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Grevenmacher. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.