Nabeschouwing Ironi Kiryat Shmona - Mogren (1-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 17 juli 2008 - 18:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Ironi Kiryat Shmona het donderdag 17 juli 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mogren.

Via de Ironi Kiryat Shmona - Mogren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ironi Kiryat Shmona - Mogren (1-1)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Ironi Kiryat Shmona en Mogren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 18e minuut dacht Ironi Kiryat Shmona op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Peretz. Helaas voor Ironi Kiryat Shmona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut moest Y. Lavi van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Ironi Kiryat Shmona verder met een speler minder. M. Neric dacht na 82 minuten te scoren voor Mogren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ironi Kiryat Shmona - Mogren
1
1
LIVE Ironi Kiryat Shmona - Mogren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ironi Kiryat Shmona - Mogren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Ironi Kiryat Shmona Doelpunt O. Peretz Ironi Kiryat Shmona
25' Rode kaart Ironi Kiryat Shmona Rode kaart voor Y. Lavi Ironi Kiryat Shmona
28' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor A. Nussbaum Ironi Kiryat Shmona
46' Wissel Mogren Wissel R. Zec voor M. Vujovic Mogren
50' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel Y. Biton voor O. Peretz Ironi Kiryat Shmona
57' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor R. Kozuch Ironi Kiryat Shmona
60' Gele kaart Mogren Gele kaart voor M. Radovic Mogren
70' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel T. Suissa voor Y. Avidor Ironi Kiryat Shmona
80' Wissel Mogren Wissel M. Neric voor I. Stojakovic Mogren
82' Doelpunt Mogren Doelpunt M. Neric Mogren
86' Wissel Mogren Wissel B. Kalezic voor V. Gluscevic Mogren