Nabeschouwing Lech Poznań - Udinese (2-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 19 februari 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Lech Poznań het donderdag 19 februari 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Udinese.

Via de Lech Poznań - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Udinese (2-2)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Lech Poznań en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 50e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Quagliarella. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Udinese dat via M. Arboleda dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Rengifo dacht na 81 minuten te scoren voor Lech Poznań, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Lech Poznań via M. Arboleda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lech Poznań - Udinese
2
2
LIVE Lech Poznań - Udinese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Doelpunt Udinese Doelpunt F. Quagliarella Udinese
55' Eigen doelpunt Udinese Eigen doelpunt M. Arboleda Udinese
67' Wissel Lech Poznań Wissel T. Bandrowski voor J. Wilk Lech Poznań
70' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Sánchez Udinese
73' Wissel Udinese Wissel C. Obodo voor M. Isla Udinese
79' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Domizzi Udinese
81' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt H. Rengifo Lech Poznań
84' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt M. Arboleda Lech Poznań
85' Wissel Udinese Wissel S. Pepe voor A. Sánchez Udinese