Nabeschouwing Lovech - Aston Villa (1-3) || Europa League 2008/2009

Donderdag 18 september 2008 - 16:20 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Lovech het donderdag 18 september 2008 om 16:20 uur in eigen huis op tegen Aston Villa.

Via de Lovech - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lovech - Aston Villa (1-3)

Het Europa League duel tussen Lovech en Aston Villa is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Lovech op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Popov. Helaas voor Lovech werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Aston Villa dat via N. Reo-Coker dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 60e minuut kreeg C. Cambon van Lovech voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lovech de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 71e minuut werd M. Venkov van Lovech met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lovech het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 73 minuten spelen wist Aston Villa via G. Barry de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde S. Petrov namens Aston Villa. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lovech - Aston Villa
1
3
LIVE Lovech - Aston Villa 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lovech - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Lovech Doelpunt I. Popov Lovech
44' Doelpunt Aston Villa Doelpunt N. Reo-Coker Aston Villa
54' Gele kaart Lovech Gele kaart voor C. Cambon Lovech
60' Tweede gele kaart Lovech Tweede gele kaart voor C. Cambon Lovech
62' Wissel Lovech Wissel A. Bertin voor Dudu Paraíba Lovech
68' Wissel Aston Villa Wissel M. Harewood voor C. Gardner Aston Villa
71' Rode kaart Lovech Rode kaart voor M. Venkov Lovech
73' Penalty Aston Villa Penalty G. Barry Aston Villa
74' Wissel Aston Villa Wissel W. Routledge voor N. Reo-Coker Aston Villa
75' Wissel Lovech Wissel J. Acédo voor W. Niflore Lovech
78' Wissel Aston Villa Wissel M. Salifou voor G. Barry Aston Villa
80' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor S. Petrov Aston Villa
85' Wissel Lovech Wissel E. Angelov voor Wellington Lovech
90' Doelpunt Aston Villa Doelpunt S. Petrov Aston Villa