Nabeschouwing Lovech - Ironi Kiryat Shmona (0-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 14 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Lovech het donderdag 14 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ironi Kiryat Shmona.

Via de Lovech - Ironi Kiryat Shmona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lovech - Ironi Kiryat Shmona (0-0)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Lovech en Ironi Kiryat Shmona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lovech - Ironi Kiryat Shmona
LIVE Lovech - Ironi Kiryat Shmona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lovech - Ironi Kiryat Shmona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor B. Barak Ironi Kiryat Shmona
29' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor S. Hasarma Ironi Kiryat Shmona
46' Wissel Lovech Wissel Tom voor W. Niflore Lovech
65' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel Maicon Santos voor K. Agouda Ironi Kiryat Shmona
67' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor Y. Lavi Ironi Kiryat Shmona
69' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor R. Kozuch Ironi Kiryat Shmona
76' Wissel Lovech Wissel K. Bibishkov voor E. Angelov Lovech
78' Gele kaart Lovech Gele kaart voor A. Bertin Lovech
80' Gele kaart Lovech Gele kaart voor Wellington Lovech
85' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel Y. Shabtai voor R. Kozuch Ironi Kiryat Shmona
88' Wissel Lovech Wissel Du Bala voor Wellington Lovech
90' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel Y. Biton voor Y. Avidor Ironi Kiryat Shmona