Nabeschouwing Mogren - Ironi Kiryat Shmona (0-3) || Europa League 2008/2009

Donderdag 31 juli 2008 - 17:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Mogren het donderdag 31 juli 2008 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Ironi Kiryat Shmona.

Via de Mogren - Ironi Kiryat Shmona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mogren - Ironi Kiryat Shmona (0-3)

Het Europa League duel tussen Mogren en Ironi Kiryat Shmona is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ironi Kiryat Shmona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Ironi Kiryat Shmona op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Nussbaum. Helaas voor Ironi Kiryat Shmona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Ironi Kiryat Shmona dat via O. Peretz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Tzarfati dacht na 68 minuten te scoren voor Ironi Kiryat Shmona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mogren - Ironi Kiryat Shmona
LIVE Mogren - Ironi Kiryat Shmona 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mogren - Ironi Kiryat Shmona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor A. Suan Ironi Kiryat Shmona
28' Gele kaart Mogren Gele kaart voor I. Stojakovic Mogren
31' Doelpunt Ironi Kiryat Shmona Doelpunt A. Nussbaum Ironi Kiryat Shmona
46' Wissel Mogren Wissel R. Zec voor M. Vujovic Mogren
53' Doelpunt Ironi Kiryat Shmona Doelpunt O. Peretz Ironi Kiryat Shmona
57' Wissel Mogren Wissel B. Kalezic voor I. Stojakovic Mogren
67' Gele kaart Mogren Gele kaart voor D. Bozovic Mogren
68' Doelpunt Ironi Kiryat Shmona Doelpunt G. Tzarfati Ironi Kiryat Shmona
72' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel Y. Shabtai voor O. Peretz Ironi Kiryat Shmona
73' Wissel Mogren Wissel M. Neric voor N. Vujovic Mogren
79' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel B. Zaken voor G. Tzarfati Ironi Kiryat Shmona
83' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel O. Elgarbeli voor R. Kozuch Ironi Kiryat Shmona
Video hoogtepunten en samenvatting Mogren - Ironi Kiryat Shmona
Opstellingen Mogren - Ironi Kiryat Shmona

Voorbeschouwing Mogren - Ironi Kiryat Shmona

Mogren en Ironi Kiryat Shmona spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Mogren en Ironi Kiryat Shmona in de Europa League vond plaats op 17 juli 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.