Nabeschouwing Nancy - CSKA Moskva (3-4) || Europa League 2008/2009

Donderdag 4 december 2008 - 20:45 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Nancy het donderdag 4 december 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Nancy - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nancy - CSKA Moskva (3-4)

Het Europa League duel tussen Nancy en CSKA Moskva is geëindigd in een 3-4 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Nancy op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Zerka. Helaas voor Nancy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het CSKA Moskva dat via Vágner Love dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ramón dacht na 33 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde CSKA Moskva via Vágner Love, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist Nancy via J. Feret de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut scoorde B. Camerling namens Nancy. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek Vágner Love te scoren voor CSKA Moskva, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nancy - CSKA Moskva
3
4
LIVE Nancy - CSKA Moskva 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nancy - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Nancy Doelpunt M. Zerka Nancy
23' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Vágner Love CSKA Moskva
33' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Ramón CSKA Moskva
45' Gele kaart Nancy Gele kaart voor André Luiz Nancy
45' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor D. Semberas CSKA Moskva
47' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Y. Zhirkov CSKA Moskva
49' Gele kaart Nancy Gele kaart voor M. Zerka Nancy
49' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Grigoryev CSKA Moskva
56' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Dzagoev voor Ramón CSKA Moskva
62' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Vágner Love CSKA Moskva
67' Wissel CSKA Moskva Wissel P. Mamaev voor C. Erkin CSKA Moskva
68' Wissel Nancy Wissel P. Berenguer voor I. Dia Nancy
72' Doelpunt Nancy Doelpunt J. Feret Nancy
76' Wissel Nancy Wissel B. Camerling voor A. NDiaye Nancy
79' Doelpunt Nancy Doelpunt B. Camerling Nancy
85' Gele kaart Nancy Gele kaart voor Helder Nancy
85' Wissel Nancy Wissel Helder voor M. Fortuné Nancy
88' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Vágner Love CSKA Moskva
90' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Schennikov voor M. Krasic CSKA Moskva