Nabeschouwing Napoli - Vllaznia Shkodër (5-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 21:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Napoli het donderdag 28 augustus 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Vllaznia Shkodër.

Via de Napoli - Vllaznia Shkodër live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Vllaznia Shkodër (5-0)

Het Europa League duel tussen Napoli en Vllaznia Shkodër is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Rinaudo. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Napoli dat via Inácio Piá dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Rinaudo dacht na 55 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Napoli via E. Lavezzi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Napoli via M. Hamsík de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Vllaznia Shkodër
5
0
LIVE Napoli - Vllaznia Shkodër 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Vllaznia Shkodër teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Rinaudo Napoli
53' Doelpunt Napoli Doelpunt Inácio Piá Napoli
55' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Rinaudo Napoli
60' Wissel Napoli Wissel M. Hamsík voor S. Dalla Bona Napoli
67' Wissel Napoli Wissel E. Lavezzi voor Inácio Piá Napoli
75' Wissel Napoli Wissel G. Denis voor M. Zalayeta Napoli
80' Doelpunt Napoli Doelpunt E. Lavezzi Napoli
81' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Lavezzi Napoli
84' Wissel Vllaznia Shkodër Wissel A. Kaçi voor J. Boadu Vllaznia Shkodër
85' Wissel Vllaznia Shkodër Wissel E. Hoti voor A. Belisha Vllaznia Shkodër
87' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Vllaznia Shkodër
Opstellingen Napoli - Vllaznia Shkodër

Voorbeschouwing Napoli - Vllaznia Shkodër

Napoli en Vllaznia Shkodër spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Vllaznia Shkodër in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Napoli favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Vllaznia Shkodër slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.