Nabeschouwing Nordsjælland - Olympiakos Piraeus (0-2) || Europa League 2008/2009

Dinsdag 16 september 2008 - 18:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Nordsjælland het dinsdag 16 september 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus.

Via de Nordsjælland - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - Olympiakos Piraeus (0-2)

Het Europa League duel tussen Nordsjælland en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 73e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Mitroglou. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via S. Leto dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg I. Stoltidis van Olympiakos Piraeus voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Olympiakos Piraeus de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nordsjælland - Olympiakos Piraeus
LIVE Nordsjælland - Olympiakos Piraeus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor F. Belluschi Olympiakos Piraeus
61' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Diogo voor L. Galletti Olympiakos Piraeus
63' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor M. Karlsen Nordsjælland
63' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor I. Stoltidis Olympiakos Piraeus
64' Wissel Nordsjælland Wissel S. Christensen voor I. Nakajima-Farran Nordsjælland
73' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt K. Mitroglou Olympiakos Piraeus
76' Wissel Nordsjælland Wissel N. Pedersen voor A. Dahl Nordsjælland
81' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel S. Leto voor K. Mitroglou Olympiakos Piraeus
83' Wissel Nordsjælland Wissel B. Storm voor J. Richter Nordsjælland
85' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Dudu Cearense voor F. Belluschi Olympiakos Piraeus
90' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt S. Leto Olympiakos Piraeus
90' Tweede gele kaart Olympiakos Piraeus Tweede gele kaart voor I. Stoltidis Olympiakos Piraeus