Nabeschouwing Partizan - Sampdoria (1-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 23 oktober 2008 - 21:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Partizan het donderdag 23 oktober 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria.

Via de Partizan - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Sampdoria (1-2)

Het Europa League duel tussen Partizan en Sampdoria is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Bonazzoli. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Partizan dat via L. Diarra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Dessena dacht na 55 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Sampdoria
1
2
LIVE Partizan - Sampdoria 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Sampdoria Doelpunt E. Bonazzoli Sampdoria
24' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor S. Lucchini Sampdoria
31' Gele kaart Partizan Gele kaart voor I. Obradovic Partizan
34' Doelpunt Partizan Doelpunt L. Diarra Partizan
46' Wissel Partizan Wissel A. Miljkovic voor I. Stevanovic Partizan
55' Doelpunt Sampdoria Doelpunt D. Dessena Sampdoria
58' Wissel Partizan Wissel M. Bogunovic voor V. Paunovic Partizan
59' Gele kaart Partizan Gele kaart voor Juca Partizan
61' Wissel Sampdoria Wissel C. Bellucci voor A. Cassano Sampdoria
65' Wissel Partizan Wissel D. Lazic voor L. Fejsa Partizan
72' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor P. Accardi Sampdoria
73' Wissel Sampdoria Wissel P. Sammarco voor G. Delvecchio Sampdoria
87' Wissel Sampdoria Wissel B. Fornaroli voor E. Bonazzoli Sampdoria