Nabeschouwing Rennes - FC Twente (2-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 18 september 2008 - 20:50 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Rennes het donderdag 18 september 2008 om 20:50 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de Rennes - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - FC Twente (2-1)

Het Europa League duel tussen Rennes en FC Twente is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Denneboom. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Rennes dat via S. MBia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Bocanegra dacht na 50 minuten te scoren voor Rennes, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rennes - FC Twente
2
1
LIVE Rennes - FC Twente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Fanni Rennes
13' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Denneboom FC Twente
36' Doelpunt Rennes Doelpunt S. MBia Rennes
50' Doelpunt Rennes Doelpunt C. Bocanegra Rennes
58' Wissel Rennes Wissel M. Pagis voor R. Danze Rennes
60' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor E. Elia FC Twente
71' Wissel Rennes Wissel M. Sow voor J. Briand Rennes
75' Wissel FC Twente Wissel Y. Hersi voor K. Perez FC Twente
75' Wissel FC Twente Wissel N. Wellenberg voor R. Stam FC Twente
84' Wissel FC Twente Wissel S. Huysegems voor R. Denneboom FC Twente
85' Wissel Rennes Wissel U. Echiejile voor S. Wiltord Rennes
88' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor Douglas FC Twente