Nabeschouwing Rosenborg - Brondby (3-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 2 oktober 2008 - 18:45 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Rosenborg het donderdag 2 oktober 2008 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Brondby.

Via de Rosenborg - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Brondby (3-2)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Brondby is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Rosenborg op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Ya Konan. Helaas voor Rosenborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Brøndby dat via M. Rasmussen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Kristiansen dacht na 36 minuten te scoren voor Brøndby, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Rosenborg via P. Skjelbred, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Rosenborg via M. Sapara de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Brondby
3
2
LIVE Rosenborg - Brondby 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rosenborg Doelpunt D. Ya Konan Rosenborg
26' Doelpunt Brøndby Doelpunt M. Rasmussen Brøndby
36' Doelpunt Brøndby Doelpunt J. Kristiansen Brøndby
61' Wissel Rosenborg Wissel J. Pelu voor B. Berisha Rosenborg
71' Wissel Brøndby Wissel M. Ericsson voor K. Lorentzen Brøndby
73' Doelpunt Rosenborg Doelpunt P. Skjelbred Rosenborg
73' Wissel Brøndby Wissel M. Howard voor M. Bischoff Brøndby
82' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor O. Jallow Brøndby
84' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Sapara Rosenborg
85' Penalty Rosenborg Penalty M. Sapara Rosenborg
85' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor M. von Schleebrügge Brøndby
90' Wissel Rosenborg Wissel A. Lago voor R. Strand Rosenborg
90' Wissel Brøndby Wissel T. Mikkelsen voor S. Holmén Brøndby
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Brondby
Opstellingen Rosenborg - Brondby

Voorbeschouwing Rosenborg - Brondby

Rosenborg en Brondby spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Brondby in de Europa League vond plaats op 18 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rosenborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rosenborg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Brondby slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.