Nabeschouwing Rosenborg - Valencia (0-4) || Europa League 2008/2009

Donderdag 27 november 2008 - 20:45 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Rosenborg het donderdag 27 november 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Rosenborg - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Valencia (0-4)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Valencia is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Mata. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Valencia dat via Pablo Hernández dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rubén Baraja dacht na 88 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Valencia via Joaquín, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Valencia
LIVE Rosenborg - Valencia 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Valencia Doelpunt Mata Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Joaquín voor Mata Valencia
58' Wissel Valencia Wissel Rubén Baraja voor Manuel Fernandes Valencia
64' Wissel Rosenborg Wissel M. Jamtfall voor J. Pelu Rosenborg
73' Wissel Rosenborg Wissel A. Traoré voor R. Strand Rosenborg
76' Doelpunt Valencia Doelpunt Pablo Hernández Valencia
78' Wissel Valencia Wissel H. Maduro voor Albelda Valencia
85' Wissel Rosenborg Wissel C. Basma voor M. Lustig Rosenborg
88' Doelpunt Valencia Doelpunt Rubén Baraja Valencia
90' Doelpunt Valencia Doelpunt Joaquín Valencia