Nabeschouwing Schalke 04 - PSG (3-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 23 oktober 2008 - 18:15 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Schalke 04 het donderdag 23 oktober 2008 om 18:15 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Schalke 04 - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - PSG (3-1)

Het Europa League duel tussen Schalke 04 en PSG is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Schalke 04 op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Mabiala. Helaas voor Schalke 04 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Schalke 04 dat via K. Kuranyi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Halil Altintop dacht na 68 minuten te scoren voor Schalke 04, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Paris Saint Germain via C. Chantôme, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Schalke 04 - PSG
3
1
LIVE Schalke 04 - PSG 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Schalke 04 Eigen doelpunt L. Mabiala Schalke 04
37' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor J. Clément Paris Saint Germain
39' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt K. Kuranyi Schalke 04
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Sakho voor Y. Mulumbu Paris Saint Germain
53' Wissel Schalke 04 Wissel B. Höwedes voor Marcelo Bordon Schalke 04
54' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor H. Westermann Schalke 04
60' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor Rafinha Schalke 04
63' Wissel Schalke 04 Wissel M. Krstajic voor H. Westermann Schalke 04
68' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt Halil Altintop Schalke 04
68' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Mabiala Paris Saint Germain
72' Wissel Schalke 04 Wissel I. Rakitic voor F. Ernst Schalke 04
75' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Luyindula voor Y. Sankhare Paris Saint Germain
75' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Rothen voor L. Arnaud Paris Saint Germain
90' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt C. Chantôme Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - PSG
Opstellingen Schalke 04 - PSG

Voorbeschouwing Schalke 04 - PSG

Schalke 04 en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Schalke 04 en PSG elkaar treffen in de Europa League.