Nabeschouwing Sporting Braga - Petrzalka (4-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 18 september 2008 - 21:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Sporting Braga het donderdag 18 september 2008 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Petrzalka.

Via de Sporting Braga - Petrzalka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Petrzalka (4-0)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Petrzalka is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Evaldo. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Sporting Braga dat via A. Meyong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Meyong dacht na 29 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Sporting Braga via A. Meyong, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Petrzalka
4
0
LIVE Sporting Braga - Petrzalka 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Petrzalka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Evaldo Sporting Braga
18' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Meyong Sporting Braga
24' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Marcio Mossoró Sporting Braga
28' Wissel Petrzalka Wissel P. Mráz voor A. Urbanek Petrzalka
29' Penalty Sporting Braga Penalty A. Meyong Sporting Braga
33' Gele kaart Petrzalka Gele kaart voor J. Piroska Petrzalka
39' Wissel Petrzalka Wissel P. Hasek voor P. Durica Petrzalka
46' Gele kaart Petrzalka Gele kaart voor K. Guédé Petrzalka
59' Wissel Sporting Braga Wissel R. Linz voor W. Rentería Sporting Braga
59' Wissel Sporting Braga Wissel L. Aguiar voor Marcio Mossoró Sporting Braga
76' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Meyong Sporting Braga
79' Wissel Sporting Braga Wissel Frechaut voor Vandinho Sporting Braga
82' Wissel Petrzalka Wissel T. Oravec voor Z. Pospech Petrzalka