Nabeschouwing Sporting Braga - Wolfsburg (2-3) || Europa League 2008/2009

Donderdag 27 november 2008 - 22:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Sporting Braga het donderdag 27 november 2008 om 22:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg.

Via de Sporting Braga - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Wolfsburg (2-3)

Het Europa League duel tussen Sporting Braga en Wolfsburg is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Wolfsburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Barzagli. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het VfL Wolfsburg dat via E. Dzeko dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Meyong dacht na 49 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde VfL Wolfsburg via Z. Misimovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist VfL Wolfsburg via Z. Misimovic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Wolfsburg
2
3
LIVE Sporting Braga - Wolfsburg 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt A. Barzagli Sporting Braga
13' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Ricardo Costa VfL Wolfsburg
22' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Meyong Sporting Braga
24' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt E. Dzeko VfL Wolfsburg
37' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor A. Dejagah VfL Wolfsburg
49' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Meyong Sporting Braga
64' Wissel Sporting Braga Wissel L. Aguiar voor Matheus Nascimento Sporting Braga
65' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor E. Dzeko VfL Wolfsburg
67' Wissel VfL Wolfsburg Wissel M. Saglik voor S. Riether VfL Wolfsburg
71' Wissel Sporting Braga Wissel R. Linz voor W. Rentería Sporting Braga
77' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Krzynowek voor A. Dejagah VfL Wolfsburg
82' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Rodríguez Sporting Braga
83' Penalty VfL Wolfsburg Penalty Z. Misimovic VfL Wolfsburg
85' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Saglik VfL Wolfsburg
90' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt Z. Misimovic VfL Wolfsburg
90' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor Z. Misimovic VfL Wolfsburg
90' Wissel Sporting Braga Wissel Orlando Sá voor A. Meyong Sporting Braga