Nabeschouwing Udinese - Lech Poznań (2-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 26 februari 2009 - 20:45 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Udinese het donderdag 26 februari 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań.

Via de Udinese - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Lech Poznań (2-1)

Het Europa League duel tussen Udinese en Lech Poznań is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Lech Poznań op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Rengifo. Helaas voor Lech Poznań werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Udinese dat via S. Pepe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Di Natale dacht na 90 minuten te scoren voor Udinese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Lech Poznań
2
1
LIVE Udinese - Lech Poznań 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt H. Rengifo Lech Poznań
46' Wissel Udinese Wissel A. Floro Flores voor F. Quagliarella Udinese
56' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Pepe Udinese
63' Wissel Udinese Wissel M. Isla voor S. Pepe Udinese
71' Wissel Lech Poznań Wissel J. Wilk voor D. Injac Lech Poznań
77' Wissel Udinese Wissel A. Lukovic voor G. Pasquale Udinese
83' Wissel Lech Poznań Wissel M. Kikut voor G. Wojtkowiak Lech Poznań
90' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale Udinese
90' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Belardi Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Lech Poznań
Opstellingen Udinese - Lech Poznań

Voorbeschouwing Udinese - Lech Poznań

Udinese en Lech Poznań spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Lech Poznań in de Europa League vond plaats op 19 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.