Nabeschouwing Valencia - Dynamo Kiev (2-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 26 februari 2009 - 21:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Valencia het donderdag 26 februari 2009 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de Valencia - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Dynamo Kiev (2-2)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Valencia en Dynamo Kiev geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 34e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kravets. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Valencia dat via Marchena dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Del Horno dacht na 54 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Dynamo Kyiv via A. Kravets, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Dynamo Kiev
2
2
LIVE Valencia - Dynamo Kiev 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Kravets Dynamo Kyiv
43' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor B. El Kaddouri Dynamo Kyiv
45' Doelpunt Valencia Doelpunt Marchena Valencia
53' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Nesmachniy Dynamo Kyiv
54' Doelpunt Valencia Doelpunt Del Horno Valencia
59' Wissel Valencia Wissel Joaquín voor F. Morientes Valencia
65' Wissel Dynamo Kyiv Wissel F. Cernat voor S. Kravchenko Dynamo Kyiv
68' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Aliyev Dynamo Kyiv
68' Wissel Valencia Wissel Vicente voor Mata Valencia
71' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Vukojevic Dynamo Kyiv
74' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Kravets Dynamo Kyiv
78' Wissel Dynamo Kyiv Wissel T. Ghioane voor Corrêa Dynamo Kyiv
81' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Del Horno Valencia
81' Wissel Valencia Wissel Rubén Baraja voor Marchena Valencia
89' Wissel Dynamo Kyiv Wissel G. Sablic voor F. Cernat Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Dynamo Kiev
Opstellingen Valencia - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing Valencia - Dynamo Kiev

Valencia en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Dynamo Kiev in de Europa League vond plaats op 18 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.