Nabeschouwing Valencia - Marítimo (2-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 2 oktober 2008 - 22:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Valencia het donderdag 2 oktober 2008 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo.

Via de Valencia - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Marítimo (2-1)

Het Europa League duel tussen Valencia en Marítimo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Marcinho. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Valencia dat via Del Horno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Villa dacht na 90 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Marítimo
2
1
LIVE Valencia - Marítimo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Bruno Marítimo
26' Wissel Valencia Wissel Albelda voor Albiol Valencia
38' Gele kaart Valencia Gele kaart voor I. Helguera Valencia
40' Doelpunt Marítimo Doelpunt Marcinho Marítimo
59' Wissel Valencia Wissel Villa voor I. Helguera Valencia
67' Wissel Marítimo Wissel Goncalo voor Marcinho Marítimo
69' Wissel Valencia Wissel Mata voor Vicente Valencia
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Albelda Valencia
79' Wissel Marítimo Wissel Pedro Moutinho voor Djalma Marítimo
82' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Hugo Viana Valencia
83' Doelpunt Valencia Doelpunt Del Horno Valencia
84' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor João Guilherme Marítimo
84' Wissel Marítimo Wissel Bruno Fogaça voor Manu Marítimo
89' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Bruno Fogaça Marítimo
90' Penalty Valencia Penalty Villa Valencia
90' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Villa Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Marítimo
Opstellingen Valencia - Marítimo

Voorbeschouwing Valencia - Marítimo

Valencia en Marítimo spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Marítimo in de Europa League vond plaats op 18 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.