Nabeschouwing Werder Bremen - Milan (1-1) || Europa League 2008/2009

Woensdag 18 februari 2009 - 20:35 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Werder Bremen het woensdag 18 februari 2009 om 20:35 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Werder Bremen - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Milan (1-1)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Werder Bremen en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Inzaghi. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Werder Bremen dat via Diego dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Milan
1
1
LIVE Werder Bremen - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Milan Doelpunt F. Inzaghi Milan
59' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Ambrosini Milan
62' Wissel Werder Bremen Wissel D. Jensen voor F. Baumann Werder Bremen
74' Wissel Werder Bremen Wissel M. Harnik voor C. Fritz Werder Bremen
84' Doelpunt Werder Bremen Doelpunt Diego Werder Bremen
86' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Diego Werder Bremen
86' Wissel Milan Wissel M. Jankulovski voor C. Seedorf Milan
87' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor D. Jensen Werder Bremen
89' Wissel Milan Wissel D. Beckham voor Ronaldinho Milan
90' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Favalli Milan