Nabeschouwing WIT Georgia - Spartak Trnava (1-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 31 juli 2008 - 15:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt WIT Georgia het donderdag 31 juli 2008 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Trnava.

Via de WIT Georgia - Spartak Trnava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing WIT Georgia - Spartak Trnava (1-0)

Het Europa League duel tussen WIT Georgia en Spartak Trnava is geëindigd in een 1-0 overwinning voor WIT Georgia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 90e minuut dacht WIT Georgia op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Razmadze. Helaas voor WIT Georgia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken WIT Georgia - Spartak Trnava
1
0
LIVE WIT Georgia - Spartak Trnava 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd WIT Georgia - Spartak Trnava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Guldan voor M. Hruska Spartak Trnava
52' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor G. Melkadze WIT Georgia
60' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor K. Kopúnek Spartak Trnava
65' Wissel Spartak Trnava Wissel R. Prochazka voor K. Kopúnek Spartak Trnava
67' Wissel WIT Georgia Wissel G. Beriashvili voor J. Lipartia WIT Georgia
70' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor L. Japaridze WIT Georgia
75' Wissel Spartak Trnava Wissel B. Filipovic voor P. Duris Spartak Trnava
79' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor R. Prochazka Spartak Trnava
80' Wissel WIT Georgia Wissel G. Kvaginadze voor I. Klimiashvili WIT Georgia
88' Wissel WIT Georgia Wissel D. Maisashvili voor V. Kvaratskhelia WIT Georgia
90' Doelpunt WIT Georgia Doelpunt L. Razmadze WIT Georgia
Video hoogtepunten en samenvatting WIT Georgia - Spartak Trnava
Opstellingen WIT Georgia - Spartak Trnava

Voorbeschouwing WIT Georgia - Spartak Trnava

WIT Georgia en Spartak Trnava spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen WIT Georgia en Spartak Trnava in de Europa League vond plaats op 17 juli 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.