Nabeschouwing Zestafoni - Győri ETO (1-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 31 juli 2008 - 15:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Zestafoni het donderdag 31 juli 2008 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Győri ETO.

Via de Zestafoni - Győri ETO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zestafoni - Győri ETO (1-2)

Het Europa League duel tussen Zestafoni en Győri ETO is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Győri ETO. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 52e minuut dacht Zestafoni op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Gotsiridze. Helaas voor Zestafoni werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Győri ETO dat via A. Jäkl dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Pákolicz dacht na 67 minuten te scoren voor Győri ETO, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 80e minuut moest Győri ETO verder met een man minder, nadat A. Pinter een tweede gele kaart kreeg. In de 90e minuut moest Zestafoni verder met een man minder, nadat U. Lobzhanidze een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zestafoni - Győri ETO
1
2
LIVE Zestafoni - Győri ETO 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zestafoni - Győri ETO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor U. Lobzhanidze Zestafoni
18' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor A. Pinter Győri ETO
40' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor G. Jozsi Győri ETO
52' Doelpunt Zestafoni Doelpunt B. Gotsiridze Zestafoni
53' Doelpunt Győri ETO Doelpunt A. Jäkl Győri ETO
55' Wissel Győri ETO Wissel D. Pákolicz voor G. Jozsi Győri ETO
55' Wissel Győri ETO Wissel Z. Kovács voor B. Nikolov Győri ETO
56' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor M. Daushvili Zestafoni
59' Wissel Zestafoni Wissel N. Kvaskhvadze voor I. Dzaria Zestafoni
61' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor N. Gelashvili Zestafoni
67' Doelpunt Győri ETO Doelpunt D. Pákolicz Győri ETO
69' Wissel Győri ETO Wissel Z. Kovács voor P. Bajzát Győri ETO
71' Wissel Zestafoni Wissel Z. Ionanidze voor E. Tchassem Zestafoni
74' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor Z. Ionanidze Zestafoni
80' Tweede gele kaart Győri ETO Tweede gele kaart voor A. Pinter Győri ETO
82' Wissel Zestafoni Wissel Santos voor R. Oniani Zestafoni
90' Tweede gele kaart Zestafoni Tweede gele kaart voor U. Lobzhanidze Zestafoni
Video hoogtepunten en samenvatting Zestafoni - Győri ETO
Opstellingen Zestafoni - Győri ETO

Voorbeschouwing Zestafoni - Győri ETO

Zestafoni en Győri ETO spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zestafoni en Győri ETO in de Europa League vond plaats op 17 juli 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.