Nabeschouwing Zrinjski - Sporting Braga (0-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 18:15 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Zrinjski het donderdag 28 augustus 2008 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Zrinjski - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Sporting Braga (0-2)

Het Europa League duel tussen Zrinjski en Sporting Braga is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 56e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van César Peixoto. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Sporting Braga dat via Matheus Nascimento dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zrinjski - Sporting Braga
LIVE Zrinjski - Sporting Braga 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor L. Aguiar Sporting Braga
40' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Evaldo Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel J. Costa voor Alan Sporting Braga
56' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt César Peixoto Sporting Braga
59' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Stélvio Sporting Braga
65' Wissel Sporting Braga Wissel Matheus Nascimento voor A. Meyong Sporting Braga
75' Wissel Zrinjski Wissel K. Kordic voor D. Stojanovic Zrinjski
76' Wissel Sporting Braga Wissel R. Linz voor César Peixoto Sporting Braga
79' Wissel Zrinjski Wissel M. Vukovic voor V. Selimovic Zrinjski
90' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Matheus Nascimento Sporting Braga
90' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor M. Zizovic Zrinjski
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Sporting Braga
Opstellingen Zrinjski - Sporting Braga

Voorbeschouwing Zrinjski - Sporting Braga

Zrinjski en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zrinjski en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zrinjski te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zrinjski. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.